Opstaldning

Din hest lukkes ud/ind, samt fodres 2 gange dagligt, hver dag - også i weekenderne.

Opstaldning inkluderer at din hest bliver fodret om morgenen, lukket ud efterfølgende og lukket ind igen om eftermiddagen eller aftenen, hvorefter den fodres igen.

Fra maj måned til og med september måned kan hestene komme på døgnfold, hvis man ønsker det. Prisen er den samme, uanset om de står på døgnfold eller stald.

Praktiske oplysninger

Vi fodrer med Champ Combi Pellet, et basisfoder i pilleform som er uden havre og lavt på stivelse. Der er ikke noget problem i at anvende eget foder eller at blande med vores, men prisen er den samme.
Der fodres så vidt muligt forholdsvis tørt wrap produceret til heste, tildelt i slowfeedere i boksen (10 kg pr. dag). I vinterperioden fodres der efter behov også med stråfoder på foldene, i overdækkede slowfeedere.

Hestene står på træpiller, hvor man selv skal fjerne klatter fra boksen efter behov. Der er inkluderet 7 sække træpiller á 15 kg pr. måned og yderligere kan tilkøbes hvis nødvendigt.

Morgenfodring, udlukning og tildeling af stråfoder står vi for - indlukning håndteres af staldvagter i form af 2-mands hold. Ønsker man ikke staldvagter, kan man mod merpris slippe for dette - alternativt skal der påregnes op til 5 gange pr. måned, hvor man skal hjælpe med indlukning.

Kontakt os for priser