Opstaldning

Hjælp til eller få fuldpas, helt efter hvad der passer ind i din hverdag

Vores grundpris inkluderer:

  • Op til 10 kg wrap dagligt, 3 kg foder dagligt og 7 sække træpiller pr. måned
  • Morgenfodring før udluk
  • Udluk af hestene på fold
  • Tildeling af wrap i slowfeeder i boksene
  • Indluk sidst på dagen
  • Fodring efter indluk
  • Pris: 2.500 kr. pr. måned
Pasningen er den samme hele ugen, inkl. weekender og helligdage, for at holde rutinen så ens som muligt for heste såvel som opstaldere. Som udgangspunkt er det eneste du selv skal sørge for dagligt, at muge din boks efter behov. Ønsker du hjælp med udmugning, kan vi dog også finde en løsning på det.

Det er muligt selv at vælge om man ønsker at have staldvagter (fravalg har dog en merpris). Vælger man ikke staldvagter fra har man fem staldvagter pr. måned, hvor man sammen med en anden opstalder lukker ind, fejer og fodrer. Der er ingen udlukningsvagter.

Af andre tilvalg er det ligeledes muligt at få hesten på enefold/paddock i kortere tid hver dag, såfremt man ikke ønsker at den skal indgå i flok eller være på heldagsfold.

Almindeligt basisfoder, wrap og strøelse er inkluderet i prisen.

Praktiske oplysninger

Vi fodrer med Champ Combi Pellet, et basisfoder i pilleform som er uden havre. Der er ikke noget problem i at anvende eget foder eller at blande med vores, men prisen er den samme.

Hestene står på træpiller og der kan købes yderligere ud over det inkluderede efter behov, ligesom man gerne selv må medbringe træpiller, smuld, spåner, tørv, hamp mv.

Vi anvender som udgangspunkt forholdsvis tørt wrap, produceret specifikt til heste. Mulighed for tilkøb af yderligere, ud over det inkluderede.

Hestene går på folde inddelt i mindre flokke som sammensættes efter bedste evne, ud fra hvilke heste der fungerer sammen. Som alternativ er der mulighed for enefold.

På foldene tildeles løbende stråfoder i overdækkede slowfeedere. Som udgangspunkt anvendes der frøgræshalm, i det omfang vi kan skaffe det i en ordentlig kvalitet.

Der er afsat ca. 15 bokse til opstaldede heste og vi gør meget for at sikre en god blanding af opstaldere, således at vi har både stævneryttere og hyggeryttere samt en god spredning aldersmæssigt. Der tages dog kun voksne opstaldere ind.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål, eller ønsker en uforpligtende fremvisning :-)